27 februari 2024

Baas over je blaas 13 mrt. 2024

BLIJF BAAS OVER JE BLAAS 

 13 maart van 10 tot 12 uur in  De Huiskamer van De Ruchte een lezing  over “Blijf baas over je blaas”

Ongewild urineverlies is een veel voorkomend probleem bij ouderen.  Vaak schamen mensen zich ervoor. Als de schaamte te groot wordt,  raken ouderen zelfs in een sociaal isolement.  Ze denken dat er toch niets aan te doen is.  Echter, ook bij ouderen is deze aandoening heel vaak te verhelpen  of in ieder geval te verminderen. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst krijgt u uitleg over de verschillende  vormen van incontinentie, de oorzaken, behandelmogelijkheden en toiletvaardigheden zodat u zelf “baas blijft over uw blaas” 

Aanmelden: kbo.someren.activiteiten@gmail.com of bellen naar Pieter Cattenstart 0493-495065      Marjan Verdouw 0493-492546