1ste les in de Beweegtuin

Zo. De eerste “Beweegles” hebben we gehad in de prachtige nieuwe Beweegtuin in het Slievenpark. Op donderdagmorgen om 9.30 uur, kwamen er ongeveer 16   mensen om mee te doen aan het BEWEGEN…
Wat inwandelen, oefeningen en daarna in groepjes van 2 personen ingedeeld op de apparaten die daar stonden te glimmen…. Van nieuwigheid, maar ook van de regen die deze morgen gelukkig vóór 9 uur was opgehouden. Handdoeken mee en alle apparaten droogmaken.
Om de beurt deed iedereen zijn oefening op deze apparaten, 1 minuut lang, dan wisselen met je “maatje” van die morgen, ook weer 1 minuut. Daarna samen doorlopen naar het volgende toestel, totdat iedereen alle toestellen had gedaan.

Toen wel ff pauze, een gezond hapje van het Bestuur. Daarna konden we weer fris een rondje gaan wandelen, wel alles in het Slievenpark, niet verder weg. Daarna nog wat andere oefeningen op de stellages. Het was goed en gezellig gegaan.

Vanaf nu is er voorlopig iedere donderdagmorgen van 9.30 uur tot 10.30 uur een Beweegles in het Slievenpark met Trudy om de groep te begeleiden. Iedereen die het een keer mee wil doen, kom gerust naar het park en kijk of het iets voor je is.
Het is geheel vrijblijvend en je hoeft je niet steeds aan- of af te melden.

Tot ziens volgende week donderdag, Trudy Hasselman.