Op woensdagmiddag 17 augustus hebben we weer een gezellige picknick met de KBO gehad. De locatie was deze keer bij de Molen, Eindhoutsestraat. Onze gastheer was de Schietvereniging St. Jorisgilde.  Daar waren een paar tenten gezet, die jammer genoeg ook echt heel erg nodig waren. Het was al een paar weken heel warm weer geweest en juist deze dag viel het af en toe met bakken uit de hemel. Maar we zaten  gelukkig droog. Het bestuur en een heel aantal gastvrouwen hadden deze picknick voor de mensen van de KBO verzorgd. Koffie, thee, eitjes, slaatjes, rauwkost, beleg, allerlei soorten brood en broodjes, fruit en uiteindelijk na de picknick ook nog een ijsje. Dat ging er wel in. 

Het Seniorenorkest van Someren kwam met een grote groep spelen voor ons allemaal. Helaas….. halverwege hun concert moesten ze ermee stoppen. Het regende te hard en de instrumenten werden nat. Dat kun je dan natuurlijk niet gebruiken, dus moesten ze jammer genoeg mededelen, dat ze er mee ophielden. Wel grote dank namens ons allemaal, voor het bijna halve concert dat er toch nog gegeven is. 

Na afloop kreeg iedereen nog een heerlijk zakje met snoepjes en een tegoedbon voor een gratis kop koffie/thee, die je bij de maandagmorgen in de huiskamer kunt komen drinken. Zeker doen, dan kun je ook eens zien hoe gezellig dit altijd is. 

Weer hulde voor de organisatie die dit toch weer voor elkaar heeft gekregen !!!!

Trudy Hasselman. 

 

 

Foto’s Erik Driessen.