De eerste kerstviering van 2 was heel erg gezellig. We begonnen met het zangkoor de Nagalm die een aantal stemmige liedjes ten gehore bracht. 
Na hun optreden kwam Simone Slegers zingen. Bekend in Someren en omgeving. 
An van Eijk (ereled van de KBO), vertelde een heel mooi Kerstverhaal. Tot de pauze met de bekende “worstenbroodjes” en koffie van Bakkerij vd Mortel. 

Hierna kwam Herman Tesselaar een kerstverhaal vertellen van Godfried Bomans, altijd leuke vertellingen van deze Godfried.
Simone was nog niet klaar met haar optreden en vertrok al zingend weer de zaal in waar ze bekenden en onbekenden mee liet
zingen met haar nummers. Toen begon ze aan haar laatste liedje: Jingle Bells, Jingle Bells etc. en de hele zaal zong mee.

Plotseling ging achter in de zaal de deur  open en daar stond hij: De Kerstman himself
In een mooi pak mét bel van joho, joho, joho….. en liep hij de bühne op. Daar mocht hij onze voorzitter Hennie Vossen helpen met het
trekken van de lotjes, iedereen had er een gekregen bij het binnenkomen. 24 Kerststerren heeft hij verloot en die werden door een 
aantal bestuursleden en leden van de Aktiviteitencommissie rondgebracht. 

De Kerstman werd nog wel per telefoon gestoord door zijn vrouw: Of hij voor haar ook een kerstster wilde meebrengen. 
Natuurlijk zei hij en als dat niet ging, vertrok hij meteen weer naar de Noordpool. Of hij er werkelijk een heeft gekregen ???
Dat blijft een mysterie……

T.H.