21 november 2020

Automaatje

ANWB AutoMaatje
Een AutoMaatje vervoert in zijn/haar eigen auto een minder mobiele plaatsgenoot, tegen een vergoeding van € 0,30 per kilometer.

Een AutoMaatje kan voor allerlei vervoer worden ingezet, zoals voor een bezoek aan het ziekenhuis of voor een verjaardagsbezoek.

Wie gebruik wil maken van AutoMaatje Asten-Someren, neemt uiterlijk twee werkdagen van tevoren contact op om de rit aan te vragen.

Een medewerker van Onis Welzijn koppelt de deelnemer aan een van de beschikbare vrijwilligers en geeft aan wat de rit ongeveer gaat kosten. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden. De deelnemer rekent na afloop contant af met de vrijwilliger op basis van de gereden kilometers.

Vrijwilliger of deelnemer worden? Inwoners van Asten en Someren die graag willen deelnemen of vrijwilliger willen worden bij AutoMaatje kunnen contact opnemen met Silvia Bouwmans en Mireille Bohnen via tel. 0493-441266 of e-mail automaatje@oniswelzijn.nl.